دو کلمه حرف حساب

مایین م سینه‌ای که در آن ماجرای توست
دو کلمه حرف حساب

یادم نیست کجا!
ولی جایی نوشته بود:
«‏اگر دنیا سه چیز نداشت
کاملاً بی‌ارزش بود.
کتاب، موسیقی و فوتبال!»

این سه، همۀ زندگی من است.

دل‌خوشی‌های صد کلمه‌ای-برای آشِ شیر

شنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۷، ۰۴:۲۸ ق.ظ

 نمی‌دانم اولین نفری که تصمیم گرفت شیر را با برنج ترکیب کند به چه چیز فکر می‌کرده. مثلاً ممکن است خواسته باشد برای شوهر برنج بپزد؛ ولی آب در خانه نبوده، چشمه هم دور بوده، بچه هم گریه می‌کرده. بعد پیش خودش فکر کرده:«خب، شیر بز را می‌دوشم، با آن برنج می‌پزم. شیر که سفید است. برنج هم که سفید. طبیعتاً نباید اتفاقی بیفتد.» ولی اتفاق‌هایی افتاده. اتفاق‌های بزرگی هم افتاده. آنقدر بزرگ که روزی پسرکی نشسته کنج اتاقش و بعد از ترکیب این دو کلمه به‌عنوان یکی از دل‌خوشی‌های صدکلمه‌ای این روزهای زندگی‌اش اسم برده.

نظرات  (۲۹)

۱۷ شهریور ۹۷ ، ۰۵:۰۳ مجنونِ لیلی
خیلی جالب بود 😊

پاسخ:
:)
حالا من این فکر رو راجع به سیب زمینی سرخ کرده دارم :دی
یه بار نشسته بودم فکر میکردم چی شد که فهمیدن باید سیب زمینی رو پوست بگیرن ، خلال کنن ، توی روغن سرخ کنن و بعد ترکیبش با سس کچاپ همچین چیز فوق العاده ای بشه :دی
پاسخ:
نه نه با سس کچاپ موافق نیستم. :)
ولی بقیۀ حرف رو می‌پذیرم:دی
۱۷ شهریور ۹۷ ، ۰۶:۰۰ ذهن خط خطی و رنگارنگ
بله اینطوری بوده...
پاسخ:
فکر کنم :)
آخ آخ آخ
دندونتونم به فنا رفت که شیر برنج شده دل خوشی این روزهاتون؟ :d

ولی عجیییب خوش مزه ست ^_^
پاسخ:
مگه فقط اونایی که درد دندون دارن آش‌ شیر می‌خورن؟ :)
من آش شیر رو به عنوان یک غذای کامل همیشه قبول داشتم:دی

حالا چرا "آش شیر"؟ 😶
پاسخ:
چون من آش شیر رو خیلی دوست دارم. برا همین خیلی وقتا خودم پیشنهاد می‌کنم و مقدمات پختش رو حاضر می‌کنم. مثل دیشب. :)

۱۷ شهریور ۹۷ ، ۰۸:۳۵ منتظر اتفاقات خوب (حورا)
بهش شیربرنج نمی‌گین؟!
تا حالا اینجوری دنبال تاریخ پیدایش مواد غذایی نرفته بودم:-)
پاسخ:
نه ما بهش می‌گیم آش شیر. آشی که با شیر پخته می‌شه. 
ما با برنج چند نوع آش می‌پزیم. مثلاً آش شُله، آش سبزی، آش دوغ، به همه اینا میگیم آش. برا همین به شیربرنجم میگیم آش شیر. :)
بیشتر یه تاریخ من درآوردی بود:دی
شما به شیر برنج نمک میزنی یا شکر؟!
پاسخ:
من با شکر یا شیره رو ترجیح میدم. ولی با نمکم خوردم. 
^__^ اونم شیر بز!
پاسخ:
:))
البته اینجا فقط گاوش پیدا میشه.
۱۷ شهریور ۹۷ ، ۰۹:۲۴ بهارنارنج :)
برعکس این یکیو من دوست ندارم:)ولی یه سوپ شیر هست...من عاشق اونم:)
پاسخ:
اونم دوست دارم من. ولی آش شیر یه چیز دیگه است. یه سبک زندگیه اصلاً. مثل قهوه و قوتوی شهر شما :d
ولی بنظر من با نمک خوشمزه تره.
پاسخ:
نظرت محترمه. :)
من در عجبم چرا یخ که می‌کنه خوشمزه‌تر میشه. آش دوغم همین شکلیه. یخش خوشمزه‌تره.
هر کی هم سوپ خامه ای رو اختراع کرد باید یکی زد پس کله اش بخصوص اونی که پاش رو کشوند به مهمونیا بخصوص اونی که سوپ جو به اون خوشمزگی رو حذف میکنه و جاش سوپ خامه ای میده. :|
پاسخ:
برو بزن بیا :)
آره رابطه سرد شدن و خوشمزه شدن رو منم قبول دارم هرچند باز من داغش رو ترجیح میدم. :)
کلا آش و سوپ و شیربرنج همه اشون خوشمزه ان *___*
پاسخ:
خیلی عجیبه خلاصه :)
.
موافقم.
نوش جونتون :)
من از شیربرنج متنفرم :/
پاسخ:
هشتگ نه به خشونت علیه آش شیر :)

بدترین مشکلش اینه که
هر کی میبینه با شکر دارم میخورمش
میگه واااااا!!!
آقا خوب توش شیر داره!!!
ناموسا با نمک بدمزه اس
بعد حلیمو که باید با نمک بخورن و با شکر میخورن
غذای شیرین ندوست
پاسخ:
منم با شکر یا شیره رو ترجیح می‌دم. ولی حالا با نمکم بدمزه نیست دیگه:d

به نظر من کلا آش به هر کلمه‌ای بچسبه اون غذا به صورت معجزه‌وار خوشمزه میشه :)) واقعا احسنت به این کلمه خوبی که براش تعریف کردید! ما میگیم شیربرنج ولی آش شیر انتخاب شایسته‌تری هست برای این بزرگوار
پاسخ:
کاملاً موافقتم رو اعلام می‌کنم :))
پس بهش بگیم آش شیر کلاً. 
عنوان رو دیدم فکر کردم یه غذای جدیده که دیدم نه همون شیر برنج خودمونه و چیز جدیدی نیست تا حالا ندیده بودم کسی به شیر برنج بگه آش شیر
پاسخ:
والا ما هرچی هم که بخوریم برابر رژیم غذایی تو غذای جدیدی به حساب نمی‌آد:دی
آخ هوس کردم!
ممنون که این دلخوشی رو یادم انداختید ((:
پاسخ:
خواهش می‌کنم :))
کاش منم‌ می‌تونستم کسی که اولین بار ایده‌ی سالاد الویه به ذهنش رسید رو ببینم، یعنی انقدر می‌زدمش که صدای بز بده، اینم غذا بود درست کرد؟ حتی دیدنش هم برام قابل تحمل نیست چه برسه خودش و مزه‌اش.
+ شیربرنج هم نمی‌خورم متاسفانه :/
پاسخ:
بیا و سلام من رو هم به اون بزرگوار ابلاغ کن :)

طرفای زنجان غذای سنتی شب چهارشنبه سوری شیر برنجه اونهم با شکر الانه نسل جدید کمتر اینچیزا رو میپزن در حالیکه یه زمانی برا خودش یه غذای کامل محسوب میشد

پاسخ:
دم و بازدم زنجانی‌ها گرم. :)
شهر ما هم قدیما رسم بود ملت رو دعوت می‌کردن خونه‌شون بعد بهشون آش شیر می‌دادن. الان ولی نیست. 
منم
منم شیربرنج می دوست :))
پاسخ:
هشتگ آش شیر. :)
اصلاً کلمۀ شیربرنج برام غریبه است.
نه خوشم اومد :)
منم شیربرنج رو به عنوان یه غذای کامل می دونم و با شیره می خورم.
 یه نفر هست که آشنای خیلی دوریه و محرم شیربرنج برای نذری پخش می کنه و برای من کنار می ذاره .تازه این ظرف نذری دست به دست می چرخه  تا به دست من می رسه.
اصلا حرف نداره شیر برنجش :))
اندازه پست کامنت نوشتم :|
پاسخ:
آره ترکیبش با شیره هم خوب میشه. :)
.
با هر فرمونی که حساب می‌کنم خدا دوستتون داره. خیلی. نذری؟ اونم آش شیر؟ اونم با این پروسه سنگین. :))
نوش جان :)
پاسخ:
ممنون :)
منظور بنده از فنا رفتن دندون، کهولت سن بود بابابزرگ : )))))))

راستی شما موقع سرو شیر برنج کره هم آب می کنید؟ ^_^
عالیه
پاسخ:
نه دیگه. بذار این آش شیر برا ما بمونه. آخه کره؟ :)

ممنون
پاسخ:
خواهش. 
ما هم میگیم آش شیر 
و توش رازیانه یا سیاه دانه میریزیم
یه جور آش دوغ هم داریم عین شیربرنج فقط بجای رازیانه برگ موسیر توش میریزیم
من بعداز مدتها غیبت به بلاگ و نوشتن برگشتم و شدیدا به نقد و نظر احتیاج دارم
پاسخ:
همۀ اینایی که گفتین رو ماهم می‌ریزیم دیگه. البته به رازیانه می‌گیم بادیون. نمی‌دونم یکی هستن این دوتا یا نه. :)
.
ما آش دوغمونم همین شکلیه تقریباً. برگ موسیر و یه نوع سبزی کوهی دیگه هم می‌ریزیم داخلش. 
.
حضورتون مستدام باشه پس :)
می‌خونم‌تون ان‌شاءالله.
من جفتشو دوس دارم
جفتش دوتاست ها :)

دقت شود
پاسخ:
صحیح :)
:)) چرا متاسفانه من خیلی از غذاهای محلی رو هنوز نخوردم :) 
پاسخ:
:))
اصلا هر از چند گاهی بهش فکر میکنم آه میکشم
پاسخ:
:)

سلام همون لگد و مشت و چک و این چیزهاست دیگه؟ :دی
پاسخ:
طبیعتاً بلی:دی

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">