- آقاگل
- شنبه ۲۰ مهر ۹۸
«چه باید کرد؟»
این همان سؤالی است که این روزها ذهنم را درگیر کرده. «چه باید کرد برای این زیست محیطی که هرروز حالش خرابتر از دیروز است؟» چه باید کرد؟
چند وقتی است که به راهکارهای ریز و درشتی فکر میکنم که میتواند در بهبود سلامت محیط زیست مؤثر باشد. دنبال راه حلهای اینستاگرامی و سانتیمانتال هم نیستم. بیشتر دنبال راهکارهایی میگردم که به راحتی در محل زندگی و کار عملی باشد و نیاز به هزینۀ اضافی هم نداشته باشد. دغدغۀ محیط زیست داشتن این روزها شده است مد روز و خب، ماهیگیرهای مجازی هم کم نیستند. همین حالا به اسم محیط زیست، تا دلتان بخواهد صفحه و پیج ساختهاند و تهش باز تبلیغ مصرفگرایی است و اینکه: «محصولات مرا بخرید تا فلان و بهمان!» صفحههایی که بیشتر آدم را یاد پت و مت میاندازند و تخریب سرتاپای هدف، به جای رسیدن به آن.
باری. باور دارم که نوشتن و صحبت کردن از تجربیات فردی همیشه بهترین راه رسیدن به پاسخ مناسب برای این «چه باید کردها»ست. برای همین است که پای این سؤال و دغدغه را به وبلاگ باز کردم و دوست دارم در کنار هم با تجربههای بیشتری آشنا شویم.
اسمش را چالش نمیگذارم. ولی اگر این متن را خواندهاید، خواهشم این است که کمی به آن فکر کنید و ترجیحاً در وبلاگ از تجربههای فردی و برخوردهای خودتان با مسئلۀ کمک به سلامت محیط زیست بنویسید.
میتوانید به صورت موردی به راهکارهایتان اشاره کنید یا اینکه خاطرهوار آن را شرح دهید. هرطور خودتان صلاح میدانید. لینکها را هم برایم بفرستید تا همینجا منتشر کنم، تا همۀ نوشتهها کنار هم باشد.
پینوشت:
گفتن و نوشتن این دست تجربهها، بزرگترین کمک به کسی است که ابتدای این راه ایستاده یا اینکه ذهنش کمی قلقلک شده و حالا فقط مانده کمی انرژی فعالسازی برای آغاز حرکت. پس اگر شما هم دغدغۀ سلامت محیط زندگیتان را دارید، با بازنشر پست یا دعوت از دوستانتان کمک کنید تا با تجربههای بیشتری آشنا شویم.